top of page
DSC_0033.jpeg

ELVELANGS -Lys mot mørke

17. september 2021 inviterer AiRV vesterålinger til å gå elvelangs på Melbu!

Tema for årets Elvelangs er «Lys mot mørke», og det blir som før en lysfestival med mange ulike kulturelle innslag som presenteres gjennom en natur- og kulturløype der store deler av samfunnet er med og bidrar. Fakler blir tent langs løypa og vi går gruppevis og kan nyte av magisk stemning og sanseinntrykk.

Internasjonale kunstnere vil også presentere sitt arbeid, som en del av AiRV i Hadsel, hvor temaet her er nettopp kunst og samfunn.

 

Vi har dialog med lokalt brannkorps og smittevernlege for å kunne sørge for et trygt arrangement. Pga sikkerhetshensyn og for å kunne slippe til folk med funksjonsnedsettelse ber vi om at ingen tar med seg barnevogner og sykler inn i løypa. Husk å ta med matpakke, termos og sitterunderlag:)

 

Velkommen til en festkveld med masse ulike kunst- og kulturinnslag fra hele Vesterålen, og ikke minst masse lys og magisk stemning!

Se vårt facebook-event

2021-08-25 Elvelangs-komite.jpg

Vi er i godt i gang med planleggingen! 

Elvelangs har til nå 18 påmeldte bidragsytere som skal skape magi langs løypa. Bidragene vil bestå av sang, dans, fortelling, installasjoner og annen kunst. Ikke minst kan vi røpe at det blir konsert i Kos & Amfi de siste to timene av et kjent Vesteråls-band. 

DSC_0196.jpeg

Være med som utøver i løypa?

Vi håper så mange som mulig vil være med på å skape en opplevelse av de sjeldne i september! Enten om du er med i en lag/forening, eller som privatperson som vil dele sin kunst med publikum. Meld deg på HER.

anna-earl-J-Jb1niw1j0-unsplash.jpg

Være med som frivillig? 

Vil du være med i crewet under arrangementet? Dele ut vann, mat og passe på faklene er noen oppgaver som må gjøres. Og så får du bli med på frivillig-festen i etterkant! Meld deg på HER

Elvelangs_plakat_2021.jpg
bottom of page