top of page
DSC_0033.jpeg

ELVELANGS 2023

15. september 2023 inviterer AiRV vesterålinger til å gå elvelangs på Melbu!

Elvelangs er en lysfestival med mange ulike kulturelle innslag som presenteres gjennom en natur- og kulturløype der store deler av samfunnet er med og bidrar. Fakler blir tent langs løypa og vi går gruppevis og kan nyte av magisk stemning og sanseinntrykk.

Kunstnerne Eva Hilhorst (Nederland), Judith Vanistendael (Belgia) og Christian Witternigg (Østerrike) vil presentere sine arbeider som en del av AiRV i Hadsel, hvor temaet er kunst og samfunn. I år har også danser og koreograf Thomas of Norway premiere på sin performance "Can you hear the wind" under Elvelangs!

 

På grunn av sikkerhetshensyn, og for å kunne slippe til folk med funksjonsnedsettelse, ber vi om at ingen tar med seg sykler inn i løypa. Barnevogner skal ikke tas med i løypa. Små barn kan tas med i bæremeis.

Husk å ta med matpakke, termos og sitterunderlag:)

 

Velkommen til en festkveld med masse ulike kunst- og kulturinnslag fra hele Vesterålen, og ikke minst masse lys og magisk stemning!

Her finner du praktisk informasjon, samt oversikt over hele løypa og deltakere:

Se vårt facebook-event

2023-05-04 Elvelangsgjengen (1).jpg

Vi er i godt i gang med planleggingen! 

Elvelangs er godt i gang med planlegging! Lag, foreninger og enkeltpersoner er nå i gang med kreativt arbeid. Flere utøvende kunstnere deltar. Vi vil få se dans, teater, glasskunst, brødkunst og ulike musikkinnslag! Oversikt og praktisk info HER:

Elvelangs 2021 foto anette tunheim jakobsen.jpeg

Praktisk informasjon

 

Her finner du praktisk informasjon om arrangementet Elvelangs 2023.

Dette kan være greit å vite på forhånd:

anna-earl-J-Jb1niw1j0-unsplash.jpg

Være med som frivillig? 

Vil du være med i crewet under arrangementet? Dele ut vann, mat og passe på faklene er noen oppgaver som må gjøres. Og så får du bli med på frivillig-festen i etterkant! Meld deg på HER

Elvelangs plakat 2023 liten.jpg
bottom of page