top of page

Bli med på Elvelangs!

Den 15. september blir det Elvelangs på Melbu!

- Vi inviterer enkeltpersoner, foreninger og institusjoner fra hele Vesterålen til å delta på Elvelangs! Slipp løs skapertrangen og bli en del av dette stemningsfulle eventyret, sier Maria Johansen i Nordland Akademi.


Har du eller din forening lyst å delta, er det nå åpent for å melde seg på her: https://www.airv.no/frivillig-under-elvelangs


Det blir spennende å ta i bruk den nye traséen langs elva, jobbet fram av Dugnadsgruppa på Melbu, med Melbo IL - Fotball i spissen, sammen med Voksenopplæringa på Melbu, Hadsel Frivilligsentral, Hadsel kommune, Schjelderup Maskin As, og partnerne i kunstresidensprosjektet Air Vesteraalen (AiRV): Kultursamarbeidet i Vesterålen, Museum Nord og Nordland Akademi for Kunst og Vitenskap. Kunstnerne som er tilknyttet AiRV Hadsel, Christian Witternigg, Judith Vanistendael og Eva Hilhorst deltok også.


AiR Vesteraalen har Elvelangs som en formidlingsarena i Hadsel, og Witternigg, Hilhorst og Vanistendael har jobbet tett på lokalsamfunnet det siste året, med kreative prosjekter som spenner fra tegning til teknologi. Resultatet vil vi få se under Elvelangs 2023!

59 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page